Menu

0547 38 5619 info@grondmankeukens.nl

NEFF Keukenapparatuur

Grondman Keukens – Exclusief NEFF MasterPartner®

NEFF keukenapparatuur stimuleert jouw creativiteit in de keuken

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht. Bij Grondman Keukens kunnen we je alles tot in detail vertellen over het merk NEFF. Wij hebben passie voor het merk én kennis van de apparaten en zijn een door NEFF aanbevolen NEFF Specialist.

Als exclusieve NEFF MasterPartner® informeren wij je graag over NEFF en de apparaten.

Unieke en veelzijdige ovens

Alle NEFF ovens van 60 cm hebben een unieke Slide&Hide® ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt, voor een ongehinderde toegang. Met de NEFF bakoven met stoom kan je zalm of groenten stomen of stoom toevoegen om brood extra luchtig mee te bakken. Het CircoTherm® heteluchtsysteem zorgt daarnaast voor een perfect gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele ovenruimte. Zo kun je tot op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- of geuroverdracht.

Ontdek ook de naadloze inbouwmogelijkheden van NEFF; maak van twee boven elkaar geplaatste apparaten één indrukwekkend geheel door middel van Seamless Combination strips.

Inductiekookplaten met handige functies

NEFF heeft een groot aanbod aan inductiekookplaten met handige features die koken comfortabeler, sneller én leuker maken. Zo zijn de FlexInductie-kookplaten voorzien van FlexZones waarbinnen elektromagneten ‘voelen’ waar jij je pannen precies hebt neergezet. Deze kookplaten zijn bovendien verkrijgbaar met TwistPad® Fire: een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden.

Ontdek ook onze Flexinductie-kookplaat met geintegreerde afzuiging, die kookgeuren direct en geruisloos afzuigt waar ze ontstaan.

Krachtige en stille afzuigkappen

Wie geen afzuigkap in de keuken heeft, weet het maar al te goed: kookluchtjes blijven nog lang na het koken hangen. En na verloop van tijd heb je ook nog eens te kampen met een vettige laag op je keukenkastjes. Een afzuigkap van NEFF maakt hier een einde aan. Of je nu kiest voor een eilandschouwkap, een plafondunit, een verticale designkap, een downdraft afzuiging van glas of een beschrijfbare en magnetische afzuigkap; voor iedere keuken heeft NEFF een passende oplossing.

Vaatwassers met glansrijke prestaties

Koken voor familie en vrienden zou niet half zo leuk zijn als je daarna de hele vaat nog met de hand zou moeten afwassen. Aangekoekte pannen, ovenschalen of delicaat glaswerk mogen de schoonmaak na een fantastische maaltijd niet in de weg zitten. Gelukkig zijn de vaatwassers van NEFF speciaal hiervoor ontwikkeld. NEFF vaatwassers zijn bovendien beschikbaar in twee formaten, 45 en 60 centimeter, om precies te passen in jouw keuken.

Vers; Dát is het doel

NEFF biedt een ruim assortiment aan koel-vriescombinaties. Inbouw en vrijstaand, maar ook side-by-side in Amerikaanse stijl. Wat je ook kiest, indelingsvrijheid en gebruiksgemak staan altijd voorop.

Het speciale FreshSafe vershoudsysteem houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel drie keer langer vers blijven. Het luchtvochtigheidsniveau is bovendien eenvoudig aan te passen, door lucht in de lade te behouden of juist te laten ontsnappen.